Natuurlijke nagels

Wilt u uw handen en uw natuurlijke nagels laten verzorgen op een professionele manier? Nagelstudio Gionne werkt hiervoor met de producten van Elixer Oil & Care.

“De producten van Elixer Oil & Care zijn zeer geschikt als dagelijks verzorgingsritueel en zijn daarom ook verkrijgbaar in de studio.”
Tijdens de behandeling worden de nagels, handen en onderarmen verzorgd. Allereerst worden uw handen gereinigd, uw nagelriemen verzorgd en uw nagels in de gewenste vorm gevijld. Daarna worden uw handen en onderarmen behandeld met scrub om dode huidcellen te verwijderen. De scrub wordt verwijderd met behulp van verwarmde handdoeken, zodat de poriën geopend worden ter voorbereiding op de massage. Uw handen en onderarmen worden gemasseerd voor goede doorbloeding en spierontspanning. Hierna wordt het handmasker aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met een intensief voedende crème. Duur van de behandeling: ± 30 minuten.

De producten uit deze manicurelijn zijn zeer geschikt voor dagelijks gebruik en zijn daarom ook verkrijgbaar in de studio. Denk hierbij aan het intensief voedende Elixer Shield handmasker.