Natuurlijke nagels

Wilt u uw handen en uw natuurlijke nagels laten verzorgen op een professionele manier? Nagelstudio Gionne kent hiervoor twee systemen. Ten eerste de IBX-behandelingen en als tweede de klassieke Spa-behandeling met de Cuccio Naturalé manicurelijn.

IBX

Kernwoorden voor het IBX-systeem zijn ‘bescherm, versterk en egaliseer’. Het systeem is ontwikkeld om de natuurlijke nagel in topconditie te brengen en te behouden. Gebruikt u gellak en ondervindt u problemen? Heeft u beschadigde natuurlijke nagels (bijvoorbeeld als gevolg van chemotherapie of nagelbijten)? Lukt het u niet om uw eigen nagels lang te laten groeien? Lees dan verder.

IBX werkt ín de nagel zelf, dus niet óp de nagel, zoals andere producten doen. Het creëert een beschermende laag in de nagel, die tevens zorgt voor flexibiliteit van de nagelplaat. Een flexibele nagel is een gezonde nagel.

IBX is de ideale voorbereiding op de gellakbehandeling, omdat het de nagelplaat beschermt. Hoe hoger de kwaliteit van de natuurlijke nagel, des te hoger het rendement van de gellakbehandeling.

IBX is een blijvende toevoeging in de nagel, die met removers niet te verwijderen is. Een voorwaarde voor succesvolle IBX-behandelingen is dat u thuis uw nagels verzorgt met speciale huid-en nagelolie. De olie zorgt ervoor dat de nagel verzadigd is en tevens beschermd is tegen de invloeden van buitenaf. U dient deze olie ten minste 2 maal per dag aan te brengen. Indien u niet aan deze voorwaarde kunt voldoen heeft het geen nut om een behandelplan af te spreken.

IBX wordt aangeboden in een op maat gemaakt behandelplan, bestaande uit behandelingen en verzorgingsproducten. Nagelschade als gevolg van chemotherapie wordt uitsluitend behandeld met toestemming van uw arts. Technische productinformatie is op aanvraag beschikbaar.

Het is belangrijk om niet ruimschoots in contact te komen met water vlak voor de behandeling.

Spa-behandeling: verzorging van handen en natuurlijke nagels

Bij de Spa-behandeling wordt gebruik gemaakt van de verzorgingsproducten van Cuccio Naturalé. Deze professionele producten van hoge kwaliteit zijn gemaakt met de beste natuurlijke ingrediënten zoals planten-, fruit- en kruidenextracten afkomstig uit Toscane, Italië. Deze lijn bevat een compleet assortiment voor de verzorging van hand en lichaam. In de studio wordt de variant ‘Milk & Honey’ gebruikt. Een rijke geur die als zeer prettig wordt ervaren. Bovendien zijn alle producten dierproefvrij.

“Bij de Spa behandeling wordt gebruik gemaakt van de verzorgingsproducten van Cuccio Naturalé.”
Tijdens de behandeling worden de nagels, handen en onderarmen verzorgd. Allereerst worden uw handen gereinigd in een handbad, uw nagelriemen verzorgd en uw nagels in de gewenste vorm gevijld. Daarna worden uw handen en onderarmen behandeld met scrub om dode huidcellen te verwijderen. De scrub wordt verwijderd met behulp van verwarmde handdoeken, zodat de poriën geopend worden ter voorbereiding op de massage. Uw handen en onderarmen worden gemasseerd voor goede doorbloeding en spierontspanning. Hierna wordt het handmasker aangebracht, die verwarmd wordt met behulp van verwarmde handschoenen. De behandeling wordt afgesloten met een intensief voedende crème. Duur van de behandeling: ± 45 minuten.

Een aantal producten uit deze manicurelijn zijn zeer geschikt voor dagelijk gebruik en zijn daarom ook los verkrijgbaar in de studio. Denk hierbij aan de intensief voedende Butter Handcrème en Butter Scrub.