Behandelingen

Nagelverlenging

“Met een nagelverlenging maak ik een vrije rand aan uw nagel. Deze rand kan in allerlei kleuren en vormen gemaakt worden.”
Zijn uw natuurlijke nagels niet naar wens? Geen probleem, met acryl en gel is werkelijk alles mogelijk. In feite zijn uw natuurlijke nagels de basis voor een mooie kunstnagel. Met een nagelverlenging maak ik een vrije rand aan uw nagel. Deze rand kan in allerlei kleuren en vormen gemaakt worden. Voor optisch langere en slankere vingers raad ik u nagelbedverlenging aan.

Nagelbedverlenging

Bij nagelbedverlenging wordt met een dekkende poeder of gel een langer nagelbed gemaakt. Uw nagel lijkt hierdoor langer en slanker. Ook hierbij kan de vrije rand in diverse vormen en kleuren gemaakt worden.

Nagelversteviging

Indien u van nature mooie nagels heeft die u extra stevigheid wilt geven, dan kunt kiezen voor versteviging door middel van acryl of gel. Deze versteviging wordt uitgevoerd in een natuurlijke look of met een gelpolish (gekleurd en/of glitter). Uiteraard is het ook mogelijk om hierbij gebruik te maken van diverse soorten nailart.

Nabehandeling

Doordat de natuurlijke nagel groeit onder de kunstnagel ontstaat er uitgroei. Daarbij komt dat de verhouding van de kunstnagel na een aantal weken niet meer juist is. Kortom, dan is het tijd voor een nabehandeling. Tijdens een nabehandeling wordt het oude product (acryl of gel) grotendeels weggevijld. Vervolgens wordt er een nieuwe nagel opgebouwd. Deze nagel kan in dezelfde kleurstelling gemaakt worden als voor de nabehandeling, maar u kunt ook een andere uitvoering kiezen. Na de nabehandeling zijn uw nagels weer als nieuw!

Nagelbijtarrangement

“Bij de eerste behandeling worden kunstnagels geplaatst met een nagelbedverlenging.”
Nagelbijten is een gewoonte waar doorgaans moeilijk vanaf te komen is. Het nagelbed is kort en de nagelriemen zijn vaak erg stug. Met een nagelbijtarrangement is het mogelijk om het nagelbijten af te leren. Het arrangement bestaat uit één hoofdbehandeling en twee nabehandelingen. Daarnaast krijgt u nagelriemolie om uw nagels en nagelriemen te verzorgen. Bij de eerste behandeling worden kunstnagels geplaatst met een nagelbedverlenging. Hierbij adviseer ik een natuurlijke look met korte nagels, aangezien u niet gewend bent om lange nagels te dragen. Na een week volgt de tweede behandeling. Hierbij repareer ik eventueel nagels die beschadigd of gebroken zijn. Daarbij is een nabehandeling noodzakelijk, aangezien de natuurlijke nagels van nagelbijters sneller groeien dan bij niet-bijters. Deze behandeling herhaal ik na twee weken. U zult zien dat uw eigen nagelbed inmiddels een stuk gegroeid is. Daarna kunt u iedere 3 weken terugkomen voor een reguliere nabehandeling, net zoals niet-nagelbijters.

Gratis proefnagel

Wilt u ervaren hoe het is om kunstnagels te dragen? Maak gerust een afspraak om een gratis proefnagel te plaatsen, geheel vrijblijvend. U kunt er ook voor kiezen om een proefnagel te plaatsen van zowel acryl als van gel, u kunt dan testen welk product u het meest bevalt. Ook heeft u meteen een goede indruk van de studio en de wijze waarop ik werk.