Behandelingen

Nagelverlenging

“Zijn uw natuurlijke nagels niet naar wens?”
Zijn uw natuurlijke nagels niet naar wens? Geen probleem, met de producten waarmee ik werk is werkelijk alles mogelijk. In feite zijn uw natuurlijke nagels de basis voor een mooie kunstnagel. Met een nagelverlenging maak ik een vrije rand aan uw nagel. Deze rand kan in allerlei kleuren en vormen gemaakt worden. Voor optisch langere en slankere vingers raad ik u nagelbedverlenging aan.

Nagelbedverlenging

Bij nagelbedverlenging wordt een langer nagelbed gemaakt met een dekkend product. Uw nagel lijkt hierdoor langer en slanker. Ook hierbij kan de vrije rand in diverse vormen en kleuren gemaakt worden.

Nagelversteviging

Indien u van nature mooie nagels heeft die u extra stevigheid wilt geven, dan kunt kiezen voor versteviging . Er zijn diverse producten beschikbaar om deze versteviging uit te voeren, in zowel een natuurlijke look of met een gelpolish (gekleurd en/of glitter). Uiteraard is het ook mogelijk om hierbij gebruik te maken van diverse soorten nailart.

Nabehandeling

Doordat de natuurlijke nagel groeit onder de kunstnagel ontstaat er uitgroei. Daarbij komt dat de verhouding van de kunstnagel na een aantal weken niet meer juist is. Kortom, dan is het tijd voor een nabehandeling. Tijdens een nabehandeling wordt het oude product grotendeels weggevijld. Vervolgens wordt er een nieuwe nagel opgebouwd. Deze nagel kan in dezelfde kleurstelling gemaakt worden als voor de nabehandeling, maar u kunt ook een andere uitvoering kiezen. Na de nabehandeling zijn uw nagels weer als nieuw!

Nagelbijtarrangement

“Nagelbijten is een gewoonte waar doorgaans moeilijk vanaf te komen is.”
Nagelbijten is een gewoonte waar doorgaans moeilijk vanaf te komen is. De nagelplaat is kort en de nagelriemen zijn vaak erg stug. Met een kunstproduct op uw nagels is het mogelijk om het nagelbijten af te leren. Naast de behandeling is het noodzakelijk om de nagels en nagelriemen goed te verzorgen. Hiervoor adviseer ik nagelolie van Elixer Oil & Care .

Tijdens de eerste behandeling worden kunstnagels geplaatst. Hierbij adviseer ik een natuurlijke look met korte nagels, aangezien u niet gewend bent om lange nagels te dragen. Na twee weken volgt de tweede behandeling, aangezien de natuurlijke nagels van nagelbijters sneller groeien dan bij niet-bijters. Deze behandeling herhaal ik na twee weken. U zult zien dat uw eigen nagelbed inmiddels een stuk gegroeid is. Daarna kunt u iedere 3 weken terugkomen voor een reguliere nabehandeling, net zoals niet-nagelbijters.

Gratis proefnagel

Wilt u ervaren hoe het is om kunstnagels te dragen? Maak gerust een afspraak om een gratis proefnagel te plaatsen, geheel vrijblijvend. U kunt er ook voor kiezen om een proefnagel te plaatsen van zowel acryl als van gel, u kunt dan testen welk product u het meest bevalt. Ook heeft u meteen een goede indruk van de studio en de wijze waarop ik werk.