Kunstnagels

Uw nagels verfraaien of verstevigen kan op verschillende manieren. Ik adviseer u graag over de diverse productensoorten, zodat ik aan de hand van uw wensen het beste resultaat kan bieden. De mogelijkheden zijn onbeperkt en variëren van een natuurlijke look tot een uitbundig design.

Gelacy kunstnagels

“Met Gelacy kunnen mooie, dunne nagels gemaakt worden die optimale stevigheid bieden.”
Het product kenmerkt zich door stevigheid, flexibiliteit en duurzaamheid. De nagel wordt opgebouwd met een pasta die uithard in een speciale uithardingslamp.

Gelnagels

De naam zegt het al, de nagels worden gemaakt met een gel. Dit is een substantie die uithardt in UV-licht.  Er zijn diverse soorten gel. Welk  type gel ik toepas hangt af van uw eigen nagel en wensen. Het product kenmerkt zich door helderheid en het draagt zeer licht. Dit type product is zeer geschikt voor het verstevigen van de natuurlijke nagel in combinatie met gellak.

Verschillen tussen Gelacy en gels

Het uiteindelijke resultaat van beide producten is gelijk, het verschil zit in de materialen en de wijze van aanbrengen. In de studio kunt u zelf het verschil bekijken. Uiteraard kunt u van beide systemen een gratis proefnagel laten plaatsen, zodat u zelf de verschillen kunt ervaren. Bekijk het Portfolio voor voorbeelden.